Kontakt og booking

Hvis du ønsker at komme i kontakt med “Musisk Fortælling” for at booke et arrangement eller med et spørgsmål er du velkommen til at sende en mail.

Du kan også ringe til Per Larsen på +45 24 86 34 74

Hvis du booker et arrangement, og har nogle sange, som du ønsker skal indgå i programmet, så vil jeg gøre, hvad jeg kan, for at inddrage dine ønsker.

 

Prisen for en fortælling vil naturligvis afhænge af, om jeg kommer alene eller om vi er to eller flere, og om vi skal møde 300 eller 20 tilhørere. Og selvfølgelig vil den geografiske placering også have betydning for prisen.

 

Særligt tilbud:

Book en musisk fortælling om min tid i Muskelsvindfonden, og støt samtidig Muskelsvindfondens medlemsarbejde med 500 kr.

Et arbejdsliv har sat sine spor. En dagligdag blandt mennesker med mange behov – og mange kvaliteter – er en fortælling værd.

Fortællingen vil tage udgangspunkt i Muskelsvindfondens spændende historie med fokus på formålet, frivilligheden, medlemsarbejdet, værdierne mm.

Arrangementet egner sig fint til arbejdspladser – eksempelvis som social aktivitet i forbindelse med kurser, i forbindelse med forskellige netværksmøder, som indlæg i et aftenskolearrangement, på højskoler mv.

Sådan gør du:

Kontakt Per Larsen på telefon 24 86 34 74 og bestil en fortælling. Prisen svarer til Musikerforbundets minimumstarif – pt. 2.091 kr. – som dækker honorar for arrangementet. Prisen er excl. evt. rejseomkostninger.

Samtidig indbetales 500 kr. til Muskelsvindfondens medlemsarbejde. Dette gøres via Muskelsvindfondens hjemmeside på:

https://muskelsvindfonden.dk/giv-et-bidrag/

Når bidraget er registreret er aftalen bekræftet og bindende.

 

 

 

Lukket for kommentarer.